Десятирічний ювілей Українсько-польського союзу імені Томаша Падури в Рівному став нагодою для налагодження тіснішої співпраці між польськими партнерськими організаціями.

22 січня Українсько-польський союз імені Томаша Падури, Товариство польської культури на Рівненщині імені Владислава Реймонта, Товариство польської культури Здолбунівщини, харцерський загін «Волинь» і Культурно-просвітницький центр імені Тадеуша Чацького підписали меморандум про співпрацю.

Під час п’ятигодинного майстер-класу зі стратегічного планування під керівництвом тренера лідери організацій розробили спільну концепцію та визначили цінності, якими керуватимуться у своїй діяльності. «Стратегія спільної діяльності польських організацій у Рівненському районі на 2022–2025 рр.» буде основою для реалізації спільних проєктів у майбутньому. Меморандум офіційно підписано на вечірній урочистості з нагоди десятиріччя Українсько-польського союзу імені Томаша Падури в присутності членів і друзів товариства, волонтерів і партнерів.

Об’єднання отримало робочу назву «Рівненська група» та поставило собі за мету реалізацію спільних заходів задля популяризації польської культури та формування позитивного іміджу поляків у Рівненському районі.

Майстер-клас зі стратегічного планування відбувся за фінансової підтримки Генерального консульства РП у Луцьку.

This post is also available in: Polish