Генеральне консульство РП у Луцьку запрошує учнів 8–11 класів, які вивчають польську мову у школах та польських організаціях, до участі в конкурсі «IV Інтелектуальний тріатлон – 50 років успіхів польського спорту. 1970–2022 рр.»

Мета конкурсу – заохочувати вивчати польську мову, промувати спорт як частину польської культури, новітню історію Польщі, її цивілізаційні досягнення, а також популяризувати знання про сучасну Польщу за її межами. Окрім цього, конкурс покликаний відзначити осіб, які в цій галузі знань продемонструють найкращі результати та проявлять свої ораторські здібності й високий рівень знання польської мови.

Організатором конкурсу є Генеральне консульство РП у Луцьку. Заходи координують Ева Маньковська з Українсько-польського союзу імені Томаша Падури в Рівному, Пьотр Ковалік, Вєслав Пісарський та Маріанна Серока – учителі, скеровані в Україну Центром розвитку польської освіти за кордоном (ORPEG) до Луцька, Ковеля й Тернополя відповідно.

У конкурсі можуть брати участь учні 9–11 класів, які вивчають польську мову у школах та польських організаціях на території Луцького консульського округу (Волинська, Рівненська та Тернопільська області).

Щоб узяти участь у конкурсі, потрібно до 25 березня 2022 р. заповнити бланк заявки на сайті: http://www.padura.org.ua.

24 березня 2022 р. відбудеться онлайн-зустріч для учасників I етапу. Організатори пояснять, як проходитиме конкурс, як увійти в систему тестування та розв’язати тест. Додатково вони проведуть інтерактивні заняття з цікавими вправами задля підготовки до тесту. Про час проведення зустрічі учасників повідомлять згодом.

Конкурс проходитиме у три етапи.

І етап полягатиме в написанні тесту. Він відбудеться онлайн 27 березня 2022 р. Обсяг знань, потрібних для всіх етапів, описаний у додатку 1. Організатори повідомлять зареєстрованих учасників про місце, час та спосіб проведення першого етапу конкурсу.

24 особи, які наберуть найбільше балів у І етапі, перейдуть до наступного (також пройде онлайн). ІІ етап відбудеться у формату оксфордських дебатів. Організатори повідомлять учасників про місце, час та спосіб проведення другого етапу конкурсу.

Формат (офлайн чи онлайн) проведення II і III етапів буде залежати від епідемічної ситуації та пов’язаних із нею обмежень.

10 найкращих учасників пройдуть до ІІІ етапу. Він відбудеться в Рівному в погоджений із фіналістами час, але не пізніше 30 травня. Ця частина конкурсу пройде у формі вікторини.

На основі рішень журі учасники отримають такі нагороди:

– для учасників ІІІ етапу – дипломи та цінні подарунки;

– для всіх учасників ІІ етапу – дипломи та подарунки;

– для всіх учасників І етапу – дипломи про участь.

Контакти:

Ева Маньковська – 067 303 5892 (Рівне).

Вєслав Пісарський – 066 755 4296 (Ковель).

Пьотр Ковалік – 095 586 5111 (Луцьк).

Маріанна Серока – 098 659 8378 (Тернопіль).

e-mail: triathlon.intelektualny@gmail.com

Тут можна завантажити «Положення про конкурс «IV Інтелектуальний тріатлон – 50 років успіхів польського спорту. 1970–2022 рр.»

ВМ

This post is also available in: Polish